Områdeinstitutionen Dildhaven
Mødrelejligheden
Opdateret den 27. januar 2010

Dildhaven råder over 1 selvstændig lejlighed, der består af 2 værelser med køkken og toilet/bad og er delvist møbleret. Der er selvstændig indgang fra nr. 29.

Målgruppen er unge gravide kvinder, eller unge mødre med mindre børn. De har brug for en pædagogisk håndsrækning i hverdagen og de har brug for rådgivning omkring deres børns udvikling. 
                                                                               
Forudsætningen for at bo i lejligheden er at mødrene ved at de bor på en institution og at der visse retningslinier omkring opholdet. Og at de selv er i stand til at klare en almindelig hverdag. Man skal således selv kunne stå for sin økonomi, indkøb, rengøring og det der iøvrigt skal til for at bo alene. 
 
Herudover ligger der en stor opgave i at tale med mødrene om ressourcerne omkring dem og om deres til tider problematiske forhold til deres kæreste og familie. Vi har et godt samarbejde med sundhedsplejersken, sagsbehandler og daginstitutioner.


Såfremt der er en kæreste inde i billedet indgår vi aftaler om at han også kan bo her. Dette forudsætter at han indgår i samarbejdet.

Gå til kommunens hjemmeside
Vis kort
Områdeinstitutionen Dildhaven | Dildhaven 27 | 2730 Herlev  | 44942266  | dildhaven@herlev.dk
Gør denne side til din startside